TAIAT BETON 2017-06-15T12:45:59+00:00

 Taiat beton 

  (Taiere manuală / Taiere cu disc) 

Taiat betonTaiat beton, este lucrul la care ne pricepem cel mai bine!

Am inceput in 1957 in Australia si astazi ne-am extins si in Romania. Pe langa celelalte servicii specializate compania noastra exceleaza si in taiat beton.

De ce sa ne alegeti cand aveti nevoie de taiat beton?

Ne recomanda experienta, expertiza si cele mai calitative si performante echipamente pe care le avem.

Intreaga echipa este bine instruita. Fiecare operator in parte este specializat in taiat beton. Fiecare operator este antrenat si testat de catre un specialist experimentat inainte sa iasa pe teren. Astfel, ne asiguram ca va furnizam cele mai calitative si eficiente servicii pentru/de taiat beton.

Vrem sa ne asiguram ca suntem partenerul care adauga valoare proiectului dvs. Indiferent ca este vorba de o lucrare complexa noi suntem intotdeauna pregatiti.

Masinile noastre vin direct echipate cu toate utilajele necesare pentru taiat beton, precum o gama larga si variata de discuri diamantate, in diferite dimensiuni si pregatiti pentru orice fel de lucrare complexa.

          Diferitele tipuri/tipologii de taiat beton precum taiere in perete, prelucrare plata, cutarea asfaltului, demontarea asfaltului, demolarea betonului etc necesita proceduri adaptate.

          Spre exemplu, taierea placilor este un proces care taie partea superioara a betonului existent la un plan plat. Procedura poate fi folosita spre exemplu pentru a alinia trotuarul deteriorat, pentru a asigura imbinari de control sau pentru a pune fire si tevi subterane. Diamond Driling foloseste echipamente moderne pentru taiat beton pe suprafete orizonatale, plate si asfalt la diferite adancimi. Astfel, indiferent dacă este vorba despre un proiect de tăiere a plăcilor interioare, sau exterior care necesită o putere mai mare, oferită de un motor pe benzină sau diesel, metodele de taiere sunt precise, de la cele traditionale, clasice pana la cele mai noi. Echipa noastra de operatori detine capacitățile necesare pentru a va satisface nevoile. Echipa noastra de taiat beton asigura o functionare eficienta si o configurare rapida fara o intrerupere a altor proiecte. Astfel, lucram rapid si curat fara daune.

          Serviciul de tăiere a betonului se folosește în cazul în care trebuie tăiate suprafețe plane și orizontale de dimensiuni rezonabile și include tăieri de beton armat, beton prefabricat și de alte materiale de structură.

          Se efectuează de regulă pentru a oferi îmbinări pentru extindere, pentru a realiza găuri pentru conducte, lifturi, scări, picioare de susținere a mașinilor, pentru a tăia șanțuri pentru conducte și pentru demolări.
Aplicațiile includ podele, acoperișuri, punți de poduri și plăci suspendate.

 

 
Contacteaza-ne!